Logisztikus és mérnök testvérpárként az egészséges életmód és ételek-italok iránti elkötelezettségünktől vezérelve kezdtünk bele a családi gazdálkodásba, aminek első lépeseként házi szörpöket készítünk. Mezőgazdasági kistermelőként szörpjeinket és lekvárjainkat kizárólag saját termesztésű gyógynövényekből és gyümölcsökből készítjük.

Családi birtokunk Nógrád megyében Tolmácson, a Lókos-patak völgyében helyezkedik el. A birtokot 2014-ben kezdtük el kiépíteni korábban szüleink révén kárpótlásként visszakapott területen és 2017-ben jelentünk meg tartósító- és adalékszer mentes gyümölcs és gyógynövény szörpjeinkkel, "A mi szörpünk"-kel.

Szörpjeink cukorral és édesítőszerrel (stevia-val) is elérhetőek, így ötvözzük a hagyományt és mai kor igényeit. Készítésük során igyekszünk a lehető legjobban megőrizni a gyümölcsök eredeti ízét, valamint a kíméletes hőkezelésnek köszönhetően az ásványi anyag és vitamin tartalmát.